Boekpresentatie 'Als helpen niet helpt'

vrijdag 31 januari 2020 19:00
Boekpresentatie 'Als helpen niet helpt'

Op vrijdag 31 januari om 19:00 presenteert Thea van Bodegraven in Alphen aan den Rijn haar boek over omgaan met angst en dwang bij partners of naasten.

Hoewel er veel boeken zijn geschreven over angst en dwang, was er nog geen boek dat beschrijft hoe het is om samen te leven met een partner of kind dat hier last van heeft. Op vrijdag 31 januari om 19.00 uur wordt het boek ‘Als helpen niet helpt’ van de Alphense relatiecoach en ervaringsdeskundige Thea van Bodegraven gepresenteerd bij boekhandel Haasbeek in de Julianastraat 26. Het boek behandelt een methode waarmee partners van mensen met een angst- of dwangstoornis leren omgaan met meedwangen en emotionele chantage van familieleden.

Thea van Bodegraven uit Alphen aan de Rijn is ervaringsdeskundige: zowel haar man als haar kind hebben last van angst en dwang. Ze merkte dat al haar helpen niets hielp. Vanuit haar eigen worsteling ontwikkelde ze zelf een manier waarmee ze kon omgaan met het gedrag en de gedachten van haar man en zoon.

Dit boek laat je niet kijken naar je partner of kind, maar naar jezelf. Je krijgt inzicht in de patronen van meedwangen, vermijden en emotionele chantage. Hoe kom je erin en hoe stap je uit die patronen?

U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje terwijl Thea over haar boek zal vertellen.

Natuurlijk is het boek deze avond op voorraad in de winkel.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : de-kler