Boekpresentatie Jens Vern

vrijdag 29 oktober 2021 19:30
Boekpresentatie Jens Vern

Boekhandel De Kler Leiden

Vrijdagavond 29 oktober om 19.30uur komt Jens Vern zijn boek Nevenschade presenteren.  

Over het boek:

Wat als er achter een deal tussen big pharma en de minister-president een beangstigend complot schuilgaat?

Na anderhalf jaar in de greep te zijn geweest van een virus is het Nederland van minister-president Koenen weer redelijk opgekrabbeld. Zijn deal met de Amerikaanse farmaceut Fernstedt Chemicals heeft gezorgd voor een succesvol vaccinatieprogramma en wordt alom bejubeld, maar wat niemand weet is dat de prijs die daarvoor betaald wordt vele malen hoger is dan iemand zou kunnen vermoeden.

In een ziekenhuis in Den Haag doet arts Mark van Dinter een vreemde ontdekking na een geslaagde operatie op een vooraanstaand politicus. Als de man vervolgens alsnog onverwacht overlijdt gaat Mark op onderzoek uit.
Elders in de stad komt onderzoeksjournalist Matthew Dawson in een lastig parket terecht als hij een paar verdachte sterfgevallen op het spoor komt en daardoor zelf een doelwit wordt.
Ondertussen ontdekt vertaalster Sarah van der Horst in een Chinees rapport op een online klokkenluidersplatform schokkende informatie over het virus. Als de schrijver van het rapport gelijk heeft, is er in Nederland met mensenlevens gespeeld. Maar door wie en met welk doel?

Als de paden van Mark, Matthew en Sarah elkaar kruisen begint er een race tegen de klok om de waarheid boven tafel te krijgen.

Naast Jens zal ook Jeroen Windmeijer deze avond aanwezig zijn. Zij zullen in gesprek gaan over Nevenschade en ook onder andere over het schrijven van spannende boeken. 


De presentatie begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom!

 

Locatie: Boekhandel De Kler Leiden

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : de-kler