Een goede moeder Louise Millar

Hoe groot is de kans dat je in je eigen huis niet veilig bent?
De jonge weduwe Kate probeert haar zoontje Jack op te voeden in hun huis in Oxford. Maar sinds haar man omkwam bij een beroving is Kate obsessief bezig met de kans dat hun nog meer ongelukken zullen overkomen. Haar dagelijkse routine bestaat uit het afwegen van cijfers over inbraken, ongelukken en sterfgevallen. En dan is ze er ook nog van overtuigd dat er iemand in haar huis komt als zij er niet is, iemand die spullen op andere plekken neerlegt en dingen uit de koelkast eet.
Dan ontmoet ze Jago Martin, een professor die gastcolleges over kansberekening geeft aan de universiteit van Oxford. Hij denkt dat hij haar kan verlossen van haar obsessie. Maar is Kate wel paranoïde, of is er echt iets aan de hand..?

Louise Millar heeft jarenlang als journaliste gewerkt voor ze besloot dat het tijd was voor een langer project: haar debuut 'Kom je spelen?' dat een internationaal succes werd. Met 'Een goede moeder' levert zij opnieuw een sterke psychologische thriller af, dat zich kan meten met de boeken van Sophie Hannah en S.J. Watson.
0 van 5
Uitverkocht
Helaas, er zijn geen exemplaren beschikbaar op dit moment.
.
MINDBUSZEUS2 : de-kler