Geef een boek cadeau!

Ik zou wel een kindje lusten, het grappige en populaire prentenboek van Sylviane Donnio over het hongerige krokodilletje, is dit jaar het prentenboek van Geef een prentenboek cadeau

Geef een prentenboek cadeau
Vanaf 13 mei hebben we Ik zou wel een kindje lusten op voorraad voor maar 2,50 dankzij de campagne van Geef een prentenboek cadeau. Je kunt het boek voor jezelf kopen of aan iemand cadeau doen, maar je kunt het ook doneren. 

Let op: het boek is enkel verkrijgbaar in de winkels. 

Eerder dit jaar kwam Het Achterhuis van Anne Frank uit voor maar 2,99 (Geef een boek cadeau) Indien voorradig kunt u dit boek ook nog altijd doneren. 
Het Achterhuis, het dagboek van Anne Frank, is een boek voor iedereen. Een boek dat uitnodigt tot gesprekken thuis of in de klas. Een boek dat iedereen zou moeten kunnen lezen. 

Doneer het boek
We werken samen met Sint voor ieder1. Je kunt een exemplaar van Het Achterhuis en/of Ik zou wel een kindje lusten kopen en achterlaten in de winkel. Wij zorgen ervoor dat het boek bij Sintvoorieder1 terechtkomt. Alvast bedankt namens alle kinderen die op deze manier deze boeken ontvangen. 

pro-mbooks1 : de-kler