Lezing Tim van Hattum

vrijdag 25 november 2022 19:00
Lezing Tim van Hattum

Boekhandel Kniphorst Wageningen

Vrijdag 25 november komt Tim van Hattum een lezing geven over zijn pas verschenen 'Only Planet Klimaatgids voor de 21e eeuw'!

Tim is aanwezig vanaf 19.15uur en signeert ook graag zijn boek voor jou!


Over het boek:

We staan aan het begin van de avontuurlijkste reis die de mensheid ooit zal maken. Een reis naar een groenere toekomst voor onze planeet, de ‘only planet’ die we hebben. Klimaatverandering én het verlies aan biodiversiteit zijn de grootste uitdagingen van onze tijd. We worden de laatste jaren steeds vaker overspoeld met doemscenario’s en beelden van overstromingen, extreme droogte en bosbranden. Al die berichten maken ons bezorgd. Maar er is geen tijd om te wanhopen. Het is tijd voor actie.

Het goede nieuws is dat de meeste oplossingen om klimaatverandering aan te pakken al beschikbaar zijn. De belangrijkste oplossing is om onze samenleving meer in balans te brengen met de natuur. Als we beter gaan samenwerken met de natuur én op grote schaal slimme technologie inzetten, ziet onze toekomst er weer hoopvol uit. Dit boek neemt je – in zeven routes – mee op reis naar inspirerende voorbeelden in de wereld en laat zien dat die transitie al volop in beweging is. Met deze klimaatgids boordevol oplossingen voor de 21ste eeuw word je geïnspireerd om mee te bouwen aan onze hoopvolle toekomst.

Locatie: Boekhandel Kniphorst

Tijd: 19.00uur

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : de-kler