Het Ramen kookboek Amy Kimoto-Kahn 70 verschillende varianten voor soepbases, noedels, toppings en bijgerechten

'Ramen begint, in al zijn variaties, als iets simpels. Een simpele bouillon, een simpele tare, en wat simpele noedels. Vanuit deze simpele basis kan iedere kok zijn fantasie de vrije loop laten. Amy Kimoto-Kahn legt de basis in de eerste paar bladzijden van haar eerste kookboek en geeft de thuiskok meer dan voldoende ideeën voor ramen bowls om zijn slurpverlangens nog jaren te bevredigen.'
- Brian MacDuckston, Ramen Blogger

'Dit boek staat vol prachtige ideeën. Ik bewonder Amy Kimoto-Kahn! Zoveel stijlen en zoveel smaken; dit is een geweldige manier om ramen te serveren.'
- Tomoharu Shono, Ramen Creator

Met dit boek zet u zelfgemaakte ramen op tafel in wel zeventig verschillende varianten, op basis van enkele soepbases, noedels, toppings en bijgerechten.

Auteur Amy Kimoto-Kahn laat u zien hoe u een kom gloeiend hete ramen bereidt met een keuze uit vier soepbases, ramennoedels (zelfgemaakt of uit de winkel) en traditionele en niet-traditionele ingrediënten. Geniet van een kom varkens-, kip- of runderramen. Of kies voor zeevruchten, groenten, pikante soep of zelfs voor koude ramen. Maak de basis van tevoren en u tovert doordeweeks een snelle, eenvoudige maar speciale maaltijd op tafel.

Dankzij de makkelijke stap-voor-staprecepten en adembenemende foto's zal dit boek uw keuken veranderen in een populaire ramen-ya voor familie en vrienden!


Amy Kimoto-Kahn is een yonsei, een vierdegeneratie Japans-Amerikaanse, woonachtig in de San Francisco Bay Area. Ze studeerde aan de Miyajima-ramenschool in Osaka, Japan, en heeft een aantal populaire, op de Aziatische keuken geïnspireerde kookcursussen gegeven voor Williams-Sonoma. Ze deelt haar Japans-Amerikaanse recepten voor het hele gezin op haar blog easypeasyjapanesey.
0 van 5
Uitverkocht
Helaas, er zijn geen exemplaren beschikbaar op dit moment.
.
pro-mbooks1 : de-kler