Antiquariaat

Boekhandel De Kler heeft in diverse winkels een afdeling met tweedehands en antiquarische boeken. De winkels in Leiden, Alphen aan den Rijn (Haasbeek), Wageningen (Kniphorst) en Woerden hebben een grote of middelgrote afdeling. In Wassenaar, Voorschoten, Zoetermeer en Oegstgeest (de laatste drie alleen lokale topografie) is er een kleine sortering aanwezig.

Wist u dat u bestelde tweedehands boeken ook (kostenloos) naar onze andere winkels kunt laten zenden, om ze daar op te halen. Kies hiervoor voor ophalen en kies daarna de winkel waar u uw bestelling wilt ophalen. U hoeft dan de bestelling nog niet op de website af te rekenen!

Inkoop

Op maandagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag is er in Leiden een inkoper aanwezig. Deze is tevens op dinsdagochtend in Alphen aan den Rijn aanwezig.  Aangezien deze inkoper niet altijd aanwezig is i.v.m. werkzaamheden buiten de winkel kunt u, wanneer u met inkoop langs wilt komen, voor de zekerheid eerst bellen met de (betreffende) winkel, zodat u niet voor niets komt.

We zijn altijd op zoek naar aanvulling van het assortiment. Wat echter niet ingekocht wordt zijn studieboeken, economie, management, encyclopedieën en streekromans. Voor alle andere rubrieken geldt dat er veelal selectief ingekocht wordt. Neemt u bij inkoop in elk geval een geldig identiteitsbewijs mee (paspoort, rijbewijs of ID-kaart).

Contact opnemen met de afdeling in Leiden kan via 071-2021730, de afdeling in Alphen aan den Rijn is via 0172-473047 te bereiken. U kunt ook altijd mailen: [email protected]

Het antiquariaat heeft een eigen facebook pagina!

pro-mbooks1 : de-kler