Signeersessie Era Richmen

zaterdag 15 juni 2019 14:00
Signeersessie Era Richmen

Op 15 juni signeert het schrijversduo Eric Bakker en Herman Zandstra onder het pseudoniem van Era Richmen hun nieuwste thriller bij De Kler in Woerden.

 

De signeersessie vindt plaats van 14:00 tot 17:00.

De Saraceense Samenzwering
Era Richmen
is het pseudoniem van het schrijversduo Eric Bakker en Herman Zandstra. De twee vrienden besloten in 2009, in een kleine koffiebar in Haarlem, hun droomwens om te gaan schrijven te vervullen.

Zandstra werd in 1953 geboren in Hengelo, is bedrijfskundige en MBA opgeleid. Na jarenlang te hebben gewerkt als eigenaar/directeur van een organisatieadviesbureau, vervulde hij zowel bij profit- als non-profitorganisaties functies op het gebied van personeelsmanagement. Daarnaast runde hij een centrum voor creatieve uitingen.

Bakker werd in 1965 geboren in Amsterdam. Na het gymnasium begon hij een loopbaan in de vastgoedsector, waar hij verschillende management- en directieposities bekleedde bij gerenommeerde (internationale) organisaties. Bakker rondde, naast studies aan Universiteit Nyenrode, ook zijn MBA af. 

In 2011 verscheen Het Dubai Ultimatum, het in eigen beheer gepubliceerde thrillerdebuut van Era Richmen. De tweede thriller, Het Slater Delict, verscheen in oktober 2014. 

De Kler Woerden

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
MINDBUSZEUS2 : de-kler