De bijbel van de Nederlandse keuken Janneke Vreugdenhil Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
0 van 5
€33,99
 Gratis thuisbezorgd
Op voorraad in
Webshop
Zoetermeer
Boekhandel Romijn
Novita Bennekom
Leiden
Kniphorst Wageningen
Leiderdorp
Houten
Woerden
Wassenaar
Haasbeek Alphen a/d Rijn
Voorschoten
Oegstgeest
Levertijd bij thuisbezorging:
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : de-kler