Van aardappel tot avocado Klaartje Scheepers Allerhande en zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

‘Van aardappel tot avocado’ van culinair journaliste Klaartje Scheepers neemt je mee op een smakelijke reis door zeventig jaar geschiedenis van Allerhande en de Nederlandse eetcultuur. Hoe beïnvloedde Allerhande wat wij eten, hoe lang we in de keuken staan, welke producten en keukens we ontdekken? De eerste Allerhande verscheen in 1954. Stel je voor dat je alle edities op een rij naast elkaar zou leggen, alsof ze borden op een lange tafel vormen. Achter al die borden zitten talloze verhalen, die verzameld zijn in dit boek. En als je erlangs zou lopen, zie je hoe de gerechten veranderen, maar ook wijzelf en de wereld om ons heen. Van groene erwten met boterhamworst tot huevos rancheros met boerenkool, via fusion, moleculair tot überlokaal. Ons bord weerspiegelt wie we waren en zijn.

0 van 5
€24,99
 Gratis thuisbezorgd
Op voorraad in
Webshop
Kniphorst Wageningen
Zoetermeer
Haasbeek Alphen a/d Rijn
Leiden
Leiderdorp
Woerden
Wassenaar
Boekhandel Romijn
Voorschoten
Oegstgeest
Houten
Novita Bennekom
Levertijd bij thuisbezorging:
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : de-kler