Wij zijn gaan samenwerken!

 

Boekhandel De Kler, Boekhandel Haasbeek en Boekhandel Kniphorst zijn gaan samenwerken. 

Vanaf juni 2017 bundelen wij onze krachten. Hierdoor ontstaat een samenwerking tussen negen boekhandels. Dit houdt in dat we gebruik kunnen maken van elkaars winkelvoorraden, maar ook van elkaars kennis. Achter de schermen fuseren wij dus en gaan we zowel logistiek als administratief samenwerken. 

Verandert er veel? 
Nee. De Kler blijft De Kler zoals u onze boekhandels kent. Boekhandel Haasbeek blijft Boekhandel Haasbeek en ook Boekhandel Kniphorst blijft uw eigen vertrouwde Boekhandel Kniphorst. Het beschikbare assortiment wordt breder, maar de winkels behouden hun eigen karakter. 

Waar merkt u het wel aan?
Door de uitbreiding van het assortiment betekent onze samenwerking voor u dat we u wellicht nog sneller aan het gewenste boek (of product) kunnen helpen. Voor klanten van Boekhandel Haasbeek en Boekhandel Kniphorst geldt dat zij tegenwoordig kunnen bestellen via de website van De Kler, waar de voorraad van negen winkels inzichtelijk is. 

Door deze fusie kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons verwacht en die wij van onszelf verwachten.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zijn u in alle negen winkels én online graag van dienst in de toekomst. 


MINDBUSZEUS2 : de-kler