Wij werken samen!

 

Boekhandel De Kler, Boekhandel Haasbeek, Boekhandel Kniphorst en Boekhandel Novita zijn gaan samenwerken. Vanaf september 2020 versterkt ook Boekhandel Romijn in Barneveld ons samenwerkingsverband.

Wij bundelen onze krachten. Hierdoor ontstaat een samenwerking tussen twaalf boekhandels. Dit houdt in dat we gebruik kunnen maken van elkaars winkelvoorraden, maar ook van elkaars kennis. Achter de schermen zijn we gefuseerd zodat we nu zowel logistiek als administratief samenwerken. 

Verandert er veel? 
Nee. De Kler blijft De Kler zoals u onze boekhandels kent. Boekhandel Haasbeek blijft Boekhandel Haasbeek, Boekhandel Kniphorst bljift Boekhandel Kniphorst en ook Boekhandel Novita en Boekhandel Romijn blijven uw eigen vertrouwde winkels. Het beschikbare assortiment wordt breder, maar de winkels behouden hun eigen karakter. 

Waar merkt u het wel aan?
Door de uitbreiding van het assortiment betekent onze samenwerking voor u dat we u wellicht nog sneller aan het gewenste boek (of product) kunnen helpen. Voor klanten van Boekhandel Haasbeek, Boekhandel Kniphorst, Boekhandel Novita en Boekhandel Romijn geldt dat zij tegenwoordig kunnen bestellen via de website van De Kler, waar de voorraad van twaalf winkels inzichtelijk is. 

Door deze samenwerking kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons verwacht en die wij van onszelf verwachten.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zijn u in alle twaalf winkels én online graag van dienst in de toekomst. 


pro-mbooks1 : de-kler