Antiquariaat

Boekhandel de Kler heeft in diverse winkels een afdeling met tweedehands en antiquarische boeken. De winkels in Leiden, Alphen aan den Rijn (Haasbeek), Wageningen (Kniphorst) en Woerden hebben een grote middelgrote afdeling. In Wassenaar en Oegstgeest (alleen lokale topografie ten westen van Leiden) is er een kleine sortering aanwezig.

 

Inkoop

De inkoop vanuit de winkel in Leiden geregeld. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag is er in Leiden in principe een inkoper aanwezig. Aangezien deze inkoper niet altijd aanwezig is i.v.m. werkzaamheden buiten de winkel kunt u, wanneer u met inkoop langs wilt komen, voor de zekerheid eerst zelfs bellen met de winkel in Leiden (071-5120885), zodat u niet voor niets komt.

We zijn altijd op zoek naar aanvulling van het assortiment. Wat echter niet ingekocht wordt zijn studieboeken, economie, management, encyclopedieën en streekromans. Voor de rubriek overigeen geldt dat er veelal selectief ingekocht wordt. Neemt u bij inkoop in elk geval een geldig identiteitsbewijs me (paspoort, rijbewijs van ID-kaart).

Neem contact op met de afdeling kan via 071-2021730 of [email protected]

Ook heeft het antiquariaat een eigen facebook pagina

pro-mbooks1 : de-kler