Wij zijn gaan samenwerken!

 

Boekhandel De Kler, Boekhandel Haasbeek, Boekhandel Kniphorst en Boekhandel Novita zijn gaan samenwerken. 

Vanaf heden bundelen wij onze krachten. Hierdoor ontstaat een samenwerking tussen elf boekhandels. Dit houdt in dat we gebruik kunnen maken van elkaars winkelvoorraden, maar ook van elkaars kennis. Achter de schermen fuseren wij dus en gaan we zowel logistiek als administratief samenwerken. 

Verandert er veel? 
Nee. De Kler blijft De Kler zoals u onze boekhandels kent. Boekhandel Haasbeek blijft Boekhandel Haasbeek, Boekhandel Kniphorst bljift Boekhandel Kniphorst en ook Boekhandel Novita blijft uw eigen vertrouwde Boekhandel Novita. Het beschikbare assortiment wordt breder, maar de winkels behouden hun eigen karakter. 

Waar merkt u het wel aan?
Door de uitbreiding van het assortiment betekent onze samenwerking voor u dat we u wellicht nog sneller aan het gewenste boek (of product) kunnen helpen. Voor klanten van Boekhandel Haasbeek, Boekhandel Kniphorst en Boekhandel Novita geldt dat zij tegenwoordig kunnen bestellen via de website van De Kler, waar de voorraad van elf winkels inzichtelijk is. 

Door deze samenwerking kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons verwacht en die wij van onszelf verwachten.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zijn u in alle elf winkels én online graag van dienst in de toekomst. 


pro-mbooks1 : de-kler